Από φωνή κορμάρα! Τα εκρηκτικά μοντέλα της Victoria Secret κάνουν lip sync σε σέξι video που σαρώνει στο διαδίκτυο

Έχει γίνει πλέον παράδοση! Κάθε χρόνο τα μοντέλα της Victoria Secret συμμετέχουν σε βίντεο όπου κάνουν lip sync σε ένα τραγούδι.

Φέτος προτίμησαν να συνεργαστούν με την Σελένα Γκόμεζ, που τραγούδησε και στο μεγαλειώδες fashion show της εταιρείας, και το τραγούδι που διάλεξαν να πουν αφήνει πολλές υποσχέσεις και είναι εξ ορισμού από αυτά που θα έλεγε η Σαπφώ Νοταρά ότι βάζουν Μπουρλότοοοοο.

Το βίντεο που έφτιαξαν τα μοντέλα με την Σελένα είναι προφανώς για το promo της τηλεοπτικής μετάδοσης του σόου της Victoria Secret που θα γίνει σήμερα το βράδυ από το δίκτυο CBS, αλλά δεν ξέρουμε πόσοι θα αντέξουν να φτάσουν ως το βράδυ με σώας τας φρένας, μιας και τα κορίτσια φροντίζουν να υπάρχει ένα μπλακάουτ κι αυτή τη φορά χωρίς καν να χρειαστεί να γδυθούν.

Η Καντίς Σουάνπολ, η Έλσα Χοσκ, η Τζόρνταν Νταν, η Μπεχάτι Πρίνσλο, η Σάρα Σαμπάιο, η Λίλι Άλντριτζ και οι υπόλοιπες παραδίδουν μαθήματα για το πως να κάνεις ρουά ματ. Για πολύ καιρό μας έχουν βάλει στο μυαλό την εικόνα των άπιαστων γυναικών, με τα απίστευτα σωματικά χαρακτηριστικά, έχουν γίνει μύθος στο μυαλό μας.

Και έρχονται με το lip sync να γίνουν πιο κορίτσια και λιγότερο γυναικάρες, πιο προσιτές και να μας δείξουν ότι δεν είναι απλώς για ωραίες, αλλά έχουν και άλλους άσους στο μανίκι. Από κοντά και η Σελένα Γκόμεζ που φοράει ένα αέρινο φουστάνι και δείχνει κάτι πολύ πιο δυνατό από το σέξι κοριτσάκι που είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα