Απλοποιείται η αποστολή email στο Gmail

Εύκολη υπόθεση είναι πλέον η σύνταξη email στο Gmail, καθώς η Google απλοποίησε τη διαδικασία. Έτσι, η διαδικασία αποστολής/απάντησης γίνεται σε ξεχωριστό pop up window, όπως είναι το παράθυρο του chat. Η νέα

αυτή ρύθμιση επιτρέπει στους χρήστες να συντάσσουν ταυτόχρονα πολλά email αφήνοντάς τα ανοιχτά, ενώ δεν χρειάζεται πλέον να αποθηκεύονται ως πρόχειρα, όπως γίνονταν μέχρι στιγμής.

Στο πεδίο αποστολής κατά την πληκτρολόγηση ονομάτων εμφανίζονται οι προτεινόμενες επαφές, ενώ υπάρχει η δυνατότητα drag and drop των διευθύνσεων σε ορισμένα πεδία.

Επιπροσθέτως, η επισύναψη φωτογραφιών γίνεται ακόμη πιο εύκολη, ενώ οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν με απλές διαδικασίες φωτογραφίες προφίλ στις επαφές κάποιου χρήστη.

«Η νέα σύνταξη έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε σε αυτό που είναι σημαντικό, το μήνυμά σας. Ο έλεγχος είναι ακόμα εκεί όταν τον έχετε ανάγκη, αλλά δε σας εμποδίζει όταν δε χρειάζεται», αναφέρει η Google.

Το νέο Gmail είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και λίγοι χρήστες έχουν δει την προεπισκόπηση των παραπάνω χαρακτηριστικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα