Απίστευτο: Μητέρα κάλεσε την αστυνομία επειδή ο γιος της έβλεπε πορνό…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από κάποια αμερικάνικη κωμωδία, και όμως το εν λόγω περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, όπου μια μητέρα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τον γιο της, επειδή έβλεπε πορνό…

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Σπάρτανμπεργκ, αστυνομικοί ξεκίνησαν να πάνε σε κατοικία μετά την κλήση αναστατωμένης μητέρας στην Άμεση Δράση, το λεγόμενο 911 για τους Αμερικανούς.

«Η μητέρα δήλωσε ότι όταν μπήκε στο σπίτι της, ο 15χρονος γιος της βρισκόταν στο δωμάτιό του. Τότε η κόρη της άνοιξε την τηλεόραση και ξαφνικά στην οθόνη εμφανίστηκε πορνό», αναφέρεται στην αστυνομική κατάθεση. Σύμφωνα με την ίδια, αμέσως έκλεισε την τηλεόραση και έδιωξε την 2χρονη κόρη της από το δωμάτιο πριν τηλεφωνήσει στην αστυνομία για τον γιο της.

Όταν ο βοηθός σερίφη έφτασε στο σπίτι, η μητέρα είπε ότι τον τελευταίο καιρό είχε πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά του γιου της. «Η μητέρα ζήτησε να καταγραφεί καταγγελία για την συμπεριφορά του γιου της, γιατί εξέθεσε την δίχρονη αδελφή του σε πορνό», αναφέρεται στην κατάθεση.

Πάντως, το γραφείο του σερίφη δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη, καθώς δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το πορνό στη Νότια Καρολίνα, ωστόσο ο 15χρονος φαίνεται πως «την έβαψε» με τέτοια μητέρα…

Το άρθρο Απίστευτο: Μητέρα κάλεσε την αστυνομία επειδή ο γιος της έβλεπε πορνό… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα