Απίστευτη κακοτυχία του Ολυμπιακού, τραυματίας και ο Στρέλνιεκς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Δεν έχει τελειωμό η κακοδαιμονία του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν, και οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ήδη 5 τραυματισμούς σημαντικών παικτών.

Το πρόβλημα αυτό δεν είναι νέο, καθώς το ίδιο συνέβη και τις προηγούμενες σεζόν, γεγονός το οποίο θα έπρεπε να διεγείρει ερωτήματα στη διοίκηση, για το αν γίνεται σωστή δουλειά στο ιατρικό και προπονητικό κομμάτι.

Ο

Γιάνις Στρέλνιεκς, υπέστη οστικό οίδημα στην κλείδα, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στον ώμο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κύμη, την Κυριακή (16/10), για τη 2η αγωνιστική της Α1.

Στο ίδιο παιχνίδι, είχε τραυματιστεί και υπέστη κάκωση στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ είχε επιστρέψει μεν ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ένας μέσα, δύο έξω δηλαδή, κι ενώ εκτός παρέμειναν στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης» οι τραυματίες Βασίλης Σπανούλης (τενοντίτιδα στα γόνατα), Κώστας Παπανικολάου (οστικό οίδημα στο γόνατο), αλλά και ο Κιμ Τιλί που θα υποβληθεί σε εγχείρηση (διάστημα απουσίας 4-5 μήνες).

Με τέσσερις απόντες ξεκίνησε την προετοιμασία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (δεν υπολογίζεται σε αυτές ο Τιλί), για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μάλαγα (Παρασκευή, 20/10, 21:00) Αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Ανδαλουσία είναι και οι τέσσερις (Σπανούλης, Παπανικολάου, Μάντζαρης και Στρέλνιεκς).

Το άρθρο Απίστευτη κακοτυχία του Ολυμπιακού, τραυματίας και ο Στρέλνιεκς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα