Απειλείται με κατάσχεση η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία «DPA TECHNICAL» ζητά την υποθήκευση και συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη!

Αφορμή τα χρωστούμενα δύο τιμολογίων συν ΦΠΑ της Νομαρχιακής προς την εταιρεία, που φτάνουν τις 18.795,24 ευρώ, την ίδια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ

Θεσσαλονίκης πλήρωσε μόνο 5.000 ευρώ και αρνείται να καταβάλει τα υπόλοιπα, κάτι που για την εταιρία είναι «παράνομο και αντισυμβατικό».

Η εταιρία της Θεσσαλονίκης ζητά τα χρήματά της για την εκτύπωση υλικού που αφορούσε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ το 2009, ακόμα και κορυφαίων στελεχών όπως των κ.κ. Καστανίδη, Ραγκούση, Καρχιμάκη, Διαμαντοπούλου, Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδου κ.α.

Μάλιστα, ήδη από τις 7 Δεκεμβρίου το δικαστήριο, με προσωρινή διαταγή, αποφάσισε την «απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης περιουσίας» του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και η «DPA TECHNICAL» προσέφυγε εσχάτως στο Ειρηνοδικείο.

Από την πλευρά της Νομαρχιακής ισχυρίζονται, πως δεν θα υπάρξει τελικά πρόβλημα, καθώς αναμένεται από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους να αποπληρώσουν το ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα