Άντρες, ξεχάστε την «69»! Ήρθε η «77» και υπόσχεται εκρήξεις!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στον μαγικό κόσμο του sex, τα πάντα εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Το Kama Sutra ποτέ δεν μας εγκαταλείπει και όταν δεν βλέπει ένταση, έρχεται να βάλει ένα χεράκι. Τα νέα trends στο σεξ είναι για όλους, κυρίως όμως γι’ αυτούς που βαρέθηκαν τα συνηθισμένα και θέλουν κάτι καινούριο να φτιάξει τις βραδιές τους.

Θυμόμαστε όλοι το 69 ή το ξεχάσαμε κιόλας; Καλά θα κάνουμε να το αφήσουμε στην

άκρη γιατί σαν να «πάλιωσε». Ήρθε η στάση 77, που είναι ό, τι πιο… εξελιγμένο στον κόσμο του σεξ για την ώρα.

Όπως και η 69, έτσι και η 77 πήρε το όνομα της από το σχήμα που παίρνουν τα κορμιά. Η συγκεκριμένη, θυμίζει κολλητά 7αρια αλλά αυτό κανέναν δεν ενδιαφέρει. Το σίγουρο είναι πως οι άντρες τη λατρεύουν και πρώτη φορά συμφωνούν οι γυναίκες σε απόλυτο βαθμό.

Ξάπλωσε την λοιπόν στα πλάγια, και πήγαινε από πίσω της ώστε να κοιτάζετε προς την ίδια κατεύθυνση.

Παράλληλα, πέρασε τα πόδια της ανάμεσα από το πάνω πόδι σου, δηλαδή όχι αυτό που ακουμπάει στο κρεβάτι και κόλλησε την πίσω πλευρά της στη λεκάνη σου.

Η 77 είναι η καλύτερη στάση που ήρθε για να μείνει και να αγαπηθεί, γιατί πέρα από την απόλυτη διείσδυση, δεν κουράζει και τόσο όσο οι υπόλοιπες. Το καλύτερο όμως, το αφήσαμε για το τέλος. Στην 77, έχεις «στα χέρια σου» το σημείο G της και η έκρηξη είναι δεδομένη.

Το πιο σημαντικό βέβαια, είναι να υπάρχει πάθος και επικοινωνία, ώστε να απολαμβάνετε τη σεξουαλική σας ζωή. Το κάτι καινούριο όμως, πάντα θα σας φέρνει πιο κοντά. Πολύ πιο κοντά!

Το άρθρο Άντρες, ξεχάστε την «69»! Ήρθε η «77» και υπόσχεται εκρήξεις! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα