Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του 60ου διαγωνισμού της Eurovision

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον 60ο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ (22:00) στη Βιέννη, με τις 27 αποστολές των χωρών που θα λάβουν μέρος να είναι πανέτοιμες. Η διοργανώτρια του διαγωνισμού, EBU ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των 27 χωρών. Η διοργανώτρια Αυστρία είχε εδώ και καιρό κληρωθεί να διαγωνιστεί στη 14η θέση, ενώ αμέσως μετά θα εμφανιστεί το τραγούδι της χώρας μας, ενώ η

Κύπρος θα εμφανιστεί 11η.

Με τα μέχρι σήμερα προγνωστικά το ελληνικό τραγούδι, που ερμηνεύει η Μαρία- Έλενα Κυριάκου, με τίτλο «One Last Breath», φέρεται να είναι εκτός δεκάδας, και μάλιστα στη μέση της δεύτερης δεκάδας, δηλαδή στην 15η θέση, ενώ πιο πίσω φέρνουν τα προγνωστικά το τραγούδι «One Thing I Should Have Done» της Κύπρου με τον Γιάννη Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα οι χώρες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Σλοβενία, Γαλλία, Ισραήλ, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αρμενία, Λιθουανία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Κύπρος, Αυστραλία, Αυστρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία, Λετονία, Ρουμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Αλβανία και Ιταλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα