Αντίδραση Λιάπη, ζητά εξεταστική

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Λιάπης με αφορμή το δημοσίευμα της Realnews ζήτησε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Με δήλωση του κάνει λόγο για προσπάθεια «εξόντωσής» του «αποτελεί στόχο κάποιων που θέλουν την πολιτική και ηθική μου εξόντωση» σημειώνει και ζητά να «λάμψει η αλήθεια».

Η δήλωση του Μιχάλη Λιάπη

«Όλο αυτόν τον καιρό δέχομαι μία ανελέητη προσωπική επίθεση. Και πάντοτε αποδεικνύεται ότι όλα είναι ψέματα και συκοφαντίες. Προφανές ότι κάποιοι, κάποια συμφέροντα, κάποια παράκεντρα εξουσίας θέλουν να με εξοντώνουν πολιτικά και ηθικά. Με έχουν

στοχοποιήσει. Και ρίχνουν κατά ριπάς. Γι’ αυτό κι εγώ ζητώ από τους αρμόδιους φορείς να επιταχύνουν την διερεύνηση της υπόθεσης για να λάμψει η αλήθεια. Και ζητώ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής για να διερευνήσει την υπόθεση και να αποδειχθεί ότι δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτή την βρόμικη υπόθεση. Κανέναν δεν γνωρίζω από τους εμπλεκομένους, ουδεμία σχέση είχα με αυτούς. Μου είναι άγνωστοι παντελώς. Και κάτι άλλο: ορισμένοι εκλαμβάνουν την σιωπή μου ως αδυναμία. Απατώνται. Μέχρις εδώ πιά..»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα