Αντιδράσεις στο Mega από την αποχώρηση Λιάγκα-Σκορδά

Μετά την αποχώρηση του ζευγαριού Γιώργου Λιάγκα- Φαίης Σκορδά και την επίσημη σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1, σωρεία αντιδράσεων έχει προκληθεί στο προηγούμενο τηλεοπτικό τους «σπίτι».

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Κούνησαν το μαντίλι

χωρίς καν προειδοποίηση. Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ… Ο Λιάγκας είχε επιλεγεί από το Μega για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού (πράγμα που έκανε επί ένα χρόνο) και στη συνέχεια μεταγραφή και η Φαίη Σκορδά για να εμφανιστούν ως δίδυμο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη!».

Πάντως, οι πιθανοί αντικαταστάτες των Λιάγκα – φημολογείται ότι μπορεί να είναι ένα άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι: Ζέτα Μακρυπούλια - Γιώργος Καπουτζίδης. Άλλο ένα πιθανό ζευγάρι αντικαταστατών μπορεί να είναι αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Μαρία Μπεκατώρου.

Τέλος, ακούγεται και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, η οποία μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, είναι πλέον διαθέσιμη για μια πρωινή εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα