Αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

«Καταγγείλατε το πρώτο μνημόνιο ως το λάθος φάρμακο και αυξήσατε τη δόση, ισχυρίζεστε πως βγαίνουμε από το μνημόνιο και μας βάζετε πιο βαθιά, μοιράζετε τετρακόσια εκατομμύρια αφού πρώτα πήρατε εβδομήντα δις από την κοινωνία, αφήνετε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με την Χρυσή Αυγή,

καταδικάζετε τους νέους στην ανεργία και τη μετανάστευση, διαλύσατε την υγεία, την εκπαίδευση και τα ασφαλιστικά ταμεία, κλείσατε χιλιάδες μαγαζιά. Τώρα πλέον δεν μπορείτε να κρυφθείτε, ο λαός σας έμαθε και σας περιμένει στις 25 Μάη» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ακόμα «μονότονα επαναλαμβανόμενος, ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να παρουσιάσει μια άλλη πραγματικότητα από αυτήν που ζει ο ελληνικός λαός».

ΑΝ.ΕΛ.

«Οφείλουμε να ομολογήσουμε δημόσια ότι ο κ. Σαμαράς συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εκπροσώπους όλων των διαπλεκόμενων της μεταπολίτευσης. Εμείς θα παραμείνουμε με τον ελληνικό λαό», αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά και το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σ. Κεδίκογλου

«Όσο και αν θέλουν να αρνηθούν την πραγματικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα γεγονότα τους διαψεύδουν, η Ελλάδα προχωρά με σταθερά βήματα έξω από την κρίση» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Το παρατεταμένο παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πλέον κανένα» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα