Ανθρωποκυνηγητό για τρεις ληστείες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τους δράστες τριών ενόπλων ληστειών, που σημειώθηκαν σε λίγα 24ωρα ψάχνουν οι κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες. Στο Μούλκι του Κιάτου Κορινθίας και στην ευρύτερη περιοχή ερευνούν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να φθάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι τα ξημερώματα της Τετάρτης, αφού διέρρηξαν την πόρτα, εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένων.

Όπως κατήγγειλαν ο 89χρονος και η 82χρονη σύζυγός του, όταν τελείωσε

ο εφιάλτης τους, οι δράστες διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου και μπήκαν στο σπίτι. Αρχικά ακινητοποίησαν και χτύπησαν το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού υποχρέωσαν τα θύματά τους να τους παραδώσουν όσα χρήματα είχαν για τις οικονομίες τους στο σπίτι. Αφήνοντας τους ηλικιωμένους αιμόφυρτους από τα χτυπήματα, έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά της αστυνομίας ψάχνουν και το παραμικρό στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.

Θύμα ληστείας, όμως, έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης και 32χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ, από τον οποίο άγνωστος άρπαξε 1.950 ευρώ και εξαφανίστηκε. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δράστης είχε στήσει ενέδρα στον ιδιοκτήτη, καθώς περίμενε να επιστρέψει στο σπίτι του με τις εισπράξεις από το κατάστημά του.

Την ώρα που ο πράκτορας του ΟΠΑΠ είχε φθάσει στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει, δέχθηκε δύο χτυπήματα στο κεφάλι από γκλοπ, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο ληστής άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Ο 32χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, όταν τον βρήκαν χτυπημένο οι συγγενείς του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Αττική για τη σύλληψη των τριών ληστών με το πιρούνι! Πρόκειται για τους κουκουλοφόρους οι οποίοι χτύπησαν πασίγνωστη παραγωγή κρασιού έχοντας ως στόχο το χρηματοκιβώτιο. Ο αλλοδαπός φύλακας του οινοποιείου έζησε τρομακτικές στιγμές, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις κακοποιούς, που κράδαιναν στο πρόσωπό του ένα πιρούνι! Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και στη συνέχεια ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 15.000 ευρώ σε μετρητά.

Το άρθρο Ανθρωποκυνηγητό για τρεις ληστείες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα