Άνθρακες ο … θησαυρός για όπλα στα σπίτια των αντιεξουσιάστων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Άνθρακες ο… θησαυρός, δηλαδή τα όπλα, που έψαχνε στα σπίτια γνωστών αντιεξουσιαστών της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», η Αστυνομία.

Δεν βρέθηκε τίποτα

«Ούτε… νυχοκόπτης», δεν βρέθηκε, δήλωσαν οι αστυνομικοί που πήραν μέρος από το πρωί σε έρευνες τριών σπιτιών γνωστών μελών της συλλογικότητας, που συχνά πυκνά επιτίθεται σε στόχους του δημοσίου τομέα με βαριοπούλες και άλλα αντικείμενα.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και εκτελέστηκε από αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας, στο σπίτι γνωστού αναρχικού,

επικεφαλής των δραστηριοτήτων της αναρχικής ομάδας και δύο ακόμη μελών με συνεχή παρουσία στις δράσεις της.

Την περασμένη άνοιξη ο ίδιος, είχε δεχθεί επίθεση από τον 36χρονο Αιγύπτιο Allesh Mohamed ή Χαμπίμπι, στην Πλατεία Εξαρχείων. Αργότερα είχε υπογράψει κείμενο καταγγέλλοντας τις ενέργειες του Αιγύπτιου και τις δράσεις της μαφίας ναρκωτικών των Εξαρχείων.

Ο 36χρονος Αιγύπτιος στις 7 Ιουνίου, δολοφονήθηκε με δύο όπλα στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια. Την ενέργεια ανέλαβε πρόσφατα οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων».

Από ανώνυμο τηλεφώνημα ξεκίνησε η έρευνα

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι στα σπίτια των Αντιεξουσιαστών υπήρχαν όπλα που σχετίζονταν με τη δολοφονία του Αιγύπτιου!

Ο « Ρουβίκωνας», με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιβεβαίωσε τις έρευνες αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Από τις πρωινές ώρες σήμερα, η αστυνομία έχει εισβάλλει και πραγματοποιεί έρευνα σε σπίτια συντρόφων-μελών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

Θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση. Η καταστολή δεν μας φοβίζει, αγώνας ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας».

Μυστήριο και στοιχείο έρευνας για την Κρατική Ασφάλεια είναι το ποιος και για ποιο λόγο τηλεφώνησε και ανέφερε την ψευδή πληροφορία στις αρχές.

Το άρθρο Άνθρακες ο … θησαυρός για όπλα στα σπίτια των αντιεξουσιάστων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα