Άνοιξε το πρώτο θεματικό πάρκο Angry Birds!

Οι φανατικοί παίκτες του γνωστού παιχνιδιού, που «έσπασε ταμεία» στα κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας, το Angry Birds, έχουν πλέον τη δυνατότητα να επισκεφθούν το πρώτο θεματικό πάρκο, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους λάτρεις του παιχνιδιού, που ανέπτυξε η Rovio.

Επίσημα πλέον το πρώτο επίσημο θεματικό πάρκο Angry Birds άνοιξε

το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Särkänniemi Adventure Park, στη Φινλανδία, την πατρίδα της Rovio Entertainment. Το πάρκο έχει την ονομασία Angry Birds Land, πρόκειται για ένα πάρκο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους με carousel, τρενάκια και αμέτρητα παιχνίδια, με πρωταγωνιστές τους ήρωες του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Επίσης, σύντομα αναμένεται να προστεθούν στο πάρκο και άλλες δημιουργίες, όπως το «Magic Place», ένα μυστηριώδες μέρος, όπου οι fans θα μπορούν να κατεβάζουν νέο περιεχόμενο και updates αλλά και ειδικά σχεδιασμένοι χώροι, στους οποίους θα χαλαρώνουν παίζοντας το αγαπημένο τους video game. Τέλος, τα εγκαίνια του Angry Birds Land από τα πολλά που θα ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα