Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Με ζέστη και ήλιο θα κάνει «πρεμιέρα» η εβδομάδα, καθώς ο καιρός θα είναι αίθριος σε ολη τη χώρα, ενώ ο υδράργυρος θα ανέβει και σταδιακά θα φτάσει μέχρι και τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός

θα είναι επίσης αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αίθριος προβλέπεται ο καιρόςκαι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία γενιά θα κυμανθεί από 14 ως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 32 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη θα φτάσει έως και τους 30.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου

Keywords
Τυχαία Θέματα