Αναστασίου: «Είναι ντροπή αυτή η εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κέρδισε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι και να έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αλλά την εικόνα, την γενικότερη εικόνα του ποδοσφαίρου μας την απέδωσε ο προπονητής των «πρασίνων» Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο συνδρομητικό κανάλι της Nova που μετέδωσε την αναμέτρηση. Μίλησε ελάχιστα για το αγωνιστικό σκέλος, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη, όμως αναφέρθηκε στο

βασικό πρόβλημα του ποδοσφαίρου μας, είτε κερδίζει ο Παναθηναϊκός, είτε ο Ολυμπιακός και το οποίο δεν είναι άλλο από τα επεισόδια, τα αντικείμενα, την βία που ο κ. Αναστασίου, όπως και κάθε σωστός επαγγελματίας του χώρου, αλλά και κάθε υγιής φίλαθλος δεν ανέχεται απ’ όπου και να προέρχεται και όποιο χρώμα και να έχει.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του «τριφυλλιού» είπε: «Για τη νίκη μέτρησε η θέληση, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δεν κινδυνεύσαμε, τους εγκλωβίσαμε και απλώς στο τέλος δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Θέλω όμως να πως ότι είναι ντροπή αυτή η εικόνα απαράδεκτη για ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δεν ξέρω αν φταίμε εμείς για όλο αυτό. Δεν βρίσκω λόγια να εκφραστώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα