Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στη Χαριλάου

Με μια προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του indymedia ομάδα αναρχικών αναλαμβάνει την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στα γραφεία της Ν.Δ στην περιοχή Χαρίλαου Θεσσαλονίκης, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά ολόκληρη η προκήρυξη

Αναληψη ευθυνης για εμπρησμο γραφειων ΝΔ

Κερατσίνι,ξημερώματα Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου.Χρυσαυγίτης δολοφονεί εν ψυχρώ τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα.
Μια πολιτική δολοφονία

η οποία αποτελεί φυσικό επακόλουθο της συντονισμένης δράσης κράτους, δικαστικών, νεοναζί, μπάτσων και δημοσιογράφων. Ενός συφερτού που είναι ικανός να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο με σκοπό να καταστείλει, να φυλακίσει ή ακόμη και να δολοφονήσει οποιονδήποτε αντιστέκεται.

Χρυσή Αυγή: το «άτακτο» παιδί της ΝΔ

Οι σχέσεις συνεργασίας της εκάστοτε κυβέρνησης με τη Χ.Α. ήταν πάντα γνωστές, πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση ήταν δεξιών φρονημάτων. Πιο συγκεκριμένα, απ” το 1974 και μετά η ΝΔ ήταν το μόνο κόμμα που συνέχισε να αφήνει χώρο κάτω απ” την ιδεολογική της ομπρέλα κάθε είδους φασίστα (χουντικούς, νεοναζί, βασιλόφρονες κλπ), ελέω έλλειψης κάποιου αμιγώς ακροδεξιού κόμματος. Έτσι, όλοι αυτοί οι φασίστες καλύπτονταν ανεπίσημα και εμφανίζονταν στο προσκήνιο κάθε φορά που η κυβέρνηση τους είχε ανάγκη.
Τα παραδείγματα πολλά, με πιο πρόσφατο αυτό του ΛΑΟΣ. Ένα κόμμα που ήταν στην αφάνεια και χρησιμοποιήθηκε μονο όταν η ΝΔ το χρειάστηκε, για την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας τεχνοκρατών. Έτσι το μεν ΛΑΟΣ έπεσε μέσα σε μία νύχτα ,ενώ η δε ΝΔ απορρόφησε στις τάξεις της [εκτός από μία λέρα( Μ.Βορίδη) και έναν καραγκιόζη (Α.Γεωργιάδη)], χιλιάδες ψηφοφόρους.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί αυτό της Χρυσής Αυγής. Ένα μόρφωμα που 30 χρόνια τώρα θρέφεται από την ΝΔ, είτε μέσω κρυφών επιχορηγήσεων (μισθός του Ν.Μιχαλολιάκου από την ΚΥΠ), είτε μέσω φανερών(δημιουργία κόμματος και εισχώρηση του στην Βουλή). Ακόμη, ο όρος «παρακρατική οργάνωση» αντιπροσωπεύει πλήρως την ΧΑ και επιβεβαιώνεται από την αστυνομική προστασία, την δικαστική ασυλία και την δημοσιογραφική προπαγάνδα που τους παρέχεται όλα αυτά τα χρόνια.

Η «γκάφα» όμως δεν αργεί να γίνει. Η ΧΑ αποκτά περισσότερη δύναμη απ” όσο είχε προβλεφθεί και δολοφονεί τον Π.Φύσσα.Το έργο γνωστό πλέον. Το κόμμα της ΧΑ «απαρνείται» τον στρατιώτη του ενώ οι γνήσιοι και έμπειροι πολιτικοί της ΝΔ για ακόμη μια φορά αρπάζουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν. Τέλος επωφελούμενοι της κατάστασης ξεμπροστιάζουν μέσω των κρατικών τους καναλιών (Mega,Σκαι, Αντένα κλπ) τους ναζιστές πλέον χρυσαυγίτες προσπαθώντας παράλληλα να προβάλλουν ένα αντιφασιστικό-δημοκρατικό προφίλ.
Έτσι με αφορμή την δολοφονία του Παύλου και επειδή πάντα κάθε κομματικο γραφειο θα αποτελει στοχο τοποθετησαμε εμπρηστικο μηχανισμο στα γραφεια της Ν.Δ στην περιοχη Χαριλαου της Θεσσαλονικης.
Ενάντια στον εκφασισμό της κοινωνίας Ενάντια στον κόσμο των μισανθρώπων

Εμείς απαντάμε με μίσος και οργή, προτάσσοντας πόλεμο μέχρι το τέλος για την ατομική και την συλλογική απελευθέρωση.

Στρεφόμαστε με λύσσα κατά κάθε δομής-φορέα εξουσίας και κάθε κρατικού και παρακρατικού σκυλιού.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

Το μαχαίρωμα αυτό μπορεί να μην ήταν το πρώτο αλλά ας επιλέξουμε να είναι το τελευταίο.. από πλευράς τους
ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Keywords
Τυχαία Θέματα