Ανακοίνωση για ομαλή διεξαγωγή

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε οδηγίες στον κόσμο για την ομαλή προσέλευση στο γήπεδο, εν όψει του αυριανού δεύτερου αγώνα της σειράς των τελικών, απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Παναθηναϊκός:

«Την Πέμπτη (24/5) θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος τελικός των play offs της BasketLeague ΟΠΑΠ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ως γνωστόν τα μέτρα της Αστυνομίας πρόκειται να είναι ιδιαιτέρως αυστηρά.

Για την απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα προσέλθουν στο γήπεδο, πως θα πραγματοποιηθεί αυστηρός και εξονυχιστικός έλεγχος σε όλους, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στον απαιτούμενο χρόνο. Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την προσέλευση τους μισή ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Επίσης, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν ούτε καν η προσέγγιση στο γήπεδο, αν δεν διαθέτει εισιτήριο, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η πρόσβαση σε αυτό ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Απαγορεύεται η μεταφορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τους φιλάθλους οποιουδήποτε αντικείμενου (τσάντα, σακίδιο, φωτογραφική μηχανή, πανό, κέρματα, αναπτήρας κ.λ.π.), το οποίο και θα κρατείται κατά την είσοδο στις εξέδρες. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:00. Τέλος, όσοι έχουν εισιτήριο που υποδεικνύει είσοδο από τη θύρα 54, θα εισέλθουν από τη θύρα 40».

Keywords
Τυχαία Θέματα