Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια επικρατείας των κομμάτων

Σήμερα, αναμένεται να ανακοινώσουν τα περισσότερα κόμματα τα ψηφοδέλτια Επικρατείας, καθώς πλέον απομένει λιγότερο από δύο εβδομάδες για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η λίστα με τους 12 υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα και φαβορί για την πρώτη θέση είναι

ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ενώ στην 3η θέση θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Στη Νέα Δημοκρατία επικεφαλής θα είναι ο πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, ενώ σε εκλόγιμες θέσεις αναμένεται να τοποθετηθούν οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης, Σταύρος Παπασταύρου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και ενδεχομένως ο Βασίλης Οικονόμου.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ επικεφαλής θα είναι ο Γιώργος Φλωρίδης και ακόμα οι Παναγιώτης Ρήγας, Νίκος Μπίστης και Κυριακή Πιερρακάκη.

Στο Ποτάμι το όνομα του επικεφαλής παραμένει άγνωστο, αλλά κατά πληροφορίες ψηλά στη λίστα θα βρίσκονται η Αναστασία Λαμπρία, η Γιούλη Μενουδάκου και η Άννα Ευφραιμίδου.

Ψηλά στη λίστα των υποψηφίων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να είναι ο Ηλίας Κικίλιας, πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ.

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός πρόκειται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με την Πράσινη Αλληλεγγύη, ενώ όσον αφορά στους ΑΝΕΛ επικεφαλής θα είναι ο Τέρενς Κουίκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα