«Αν βγει ο Τσίπρας τότε η χώρα θα βρεθεί στο χάος»

«Αν βγει ο Τσίπρας τότε η χώρα θα βρεθεί στο χάος», τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, σύμφωνα με τον οποίο οι «δηλώσεις Τσίπρα δυσκολεύουν την ελληνική προσπάθεια και βάζουν βόμβα στην πολιτική ομαλότητα». Παράλληλα,

ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η δήλωσή του πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ειρωνική.

«Η χώρα έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια για την τινάξει στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία στιγμή», τόνισε. Υποστήριξε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας «έχει καταλάβει αυτά που γίνονται» και γι΄ αυτό «Σταθάκης και Μηλιός με τις δηλώσεις τους που τοποθετούν τον ΣΥΡΙΖΑ εντός μνημονίου». Κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «όσο περισσότερο μάχεται για να ρίξει την κυβέρνηση τόσο περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι αδιαφορεί για τις θυσίες των πολιτών».

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε και στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη. «Ο κ. Κουβέλης έχει αποφασίσει να λέει σε όλα όχι, να γίνει νέος Τσίπρας», είπε και επισήμανε ότι «ο καθένας δεν πρέπει να κοιτάζει το μαγαζάκι του».

Keywords
Τυχαία Θέματα