Αμφισβητείται ο Μπάρακ Ομπάμα

Διαρκώς αμφισβητούν την ικανότητα του Μπάρακ Ομπάμα οι Αμερικανοί πολίτες, σύμφωνα και με νέα δημοσκόπηση των CNN/ORC η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ειδικότερα, το 53% των ερωτηθέντων θεωρεί πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι τίμιος ή αξιόπιστος, ενώ μόλις το 40% θεωρεί πως μπορεί να ηγηθεί της κυβέρνησης αποτελεσματικά, ποσοστό που έχει μειωθεί κατά 12 εκατοστιαίες

μονάδες από τον Ιούνιο.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα 18η-20η Νοεμβρίου σε δείγμα 843 ενήλικων Αμερικανών και εν μέσω των συνεχιζόμενων προβλημάτων γύρω από την εφαρμογή του Obamacare.

Οι δημοσκόποι δηλώνουν ότι η έρευνα που διενήργησε η εταιρεία ORC International και έχει περιθώριο στατιστικού λάθους τις ±3,5 εκατοστιαίες μονάδες, καταγράφει τα χειρότερα αποτελέσματα για τον Ομπάμα στη διάρκεια της πενταετούς του διακυβέρνησης σε τομείς-κλειδιά.

Μια άλλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τον οργανισμό Gallup τοποθετεί το ποσοστό της συνολικής επιδοκιμασίας του έργου του Ομπάμα στο 41%, σύμφωνα με τα τελευταία εβδομαδιαία ευρήματα μεταξύ 11- 17 Νοεμβρίου, χαμηλότερα από το 45% το Σεπτέμβριο, πριν από την εφαρμογή του νόμου για την υγεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα