Αμφίσημη δήλωση Καμμένου για το εάν θα ψηφίσει τη συμφωνία

Μπέρδεψε τους πάντες ο κυβερνητικός εταίρος, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ερωτηθείς σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει στο 3ο επερχόμενο Μνημόνιο, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος είπε: «Η συμφωνία που επιτεύχθηκε

δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που συμφωνήθηκε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να τη στηρίξουν».

Την ίδια στιγμή, όμως, ο κ. Καμμένος στήριξε τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, καθώς βρέθηκε ενώπιον ενός πραξικοπήματος από ορισμένους εκ των δανειστών και εκβιασμών για κατάρρευση των τραπεζών και ολικό κούρεμα καταθέσεων».

«H συμφωνία αυτή φέρνει νέα δεδομένα, μιλάει για 50 δισ. ευρώ εγγυήσεις της δημόσιας περιουσίας, αλλαγή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, που θα οδηγήσει σε κατασχέσεις σπιτιών», συμπλήρωσε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ.

Ως προς το βασικό θέμα της θέσης των ΑΝΕΛ στον κυβερνητικό συνασπισμό, ο κ. Καμμένος τόνισε μεν ότι «θα προχωρήσουμε μαζί, ενωμένοι» συμπλήρωσε όμως ότι «αλλάξανε πολλά από χθες το βράδυ και στη δημοκρατία υπάρχουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε λύση».

«Θα παραμείνουμε μαζί για να αγωνιστούμε» είπε ο κ. Καμμένος, ενώ αρνήθηκε το ενδεχόμενο να συμπράξουν οι ΑΝΕΛ σε μία κυβέρνηση «δήθεν εθνικού σκοπού» επιτιθέμενος παράλληλα στη ΝΔ και στο Ποτάμι, αφού είπε πως «όταν ο πρωθυπουργός έδινε μάχη, αυτοί έλεγαν πως τα δίνουμε όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα