Αλβανός συνεργός του «Μακελάρη του Μικρολίμανου» συνελήφθη στη Βουλγαρία, όπου έκανε… διακοπές!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Βούλγαροι αστυνομικοί συνέλαβαν σε παραθεριστικό κέντρο της χώρας του Αλβανό καταζητούμενο των ελληνικών αρχών, ως συνεργό του συμπατριώτη του Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος με ένα καλάσνικοφ αιματοκύλισε το Νοέμβριο του 2014 μπαρ στο Μικρολίμανο, πυροβολώντας απ’ έξω κατά παιδιών που διασκέδαζαν αμέριμνα, αφήνοντας πίσω του 14 τραυματίες!

Είναι ο έως πρότινος καταζητούμενος με το ψευδώνυμο «Ολντι», ο οποίος κατά τα στοιχεία της

Αστυνομίας είχε πάρει μέρος και στην επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον μπαρ στο Μεταξουργείο όπου από τις σφαίρες του έπεσε νεκρός ένας ανύποπτος θαμώνας ο οποίος εκείνη την ώρα χόρευε αμέριμνος και τραυματίστηκε μια υπάλληλος!

Ο «΄Ολντι», από τους πιο σκληρούς κακοποιούς κατά την Αστυνομία που έδρασαν στη χώρα έχει πάρει μέρος και σε μια άλλη σειρά ενόπλων επιθέσεων μαζί με τον «μακελάρη του Μικρολίμανου» στον ΄Αγιο Παντελεήμονα και στην Ομόνοια.

Γενετικό υλικό του ίδιου έχει εντοπιστεί και σε ένα σημείο όπου εκδηλώθηκε αιματηρή ληστεία σε βάρος γνωστού δικηγόρου στην Πεντέλη.

Τότε με συνεργό του ακινητοποίησε με απειλή πιστολιού 60χρονο γνωστό δικηγόρο, άρπαξε 30.000 ευρώ από χαρτοφύλακα και φεύγοντας γύρισε και πυροβόλησε το θύμα τραυματίζοντάς το στο σαγόνι.

Πριν από λίγα 24ωρα εκδόθηκε στη χώρα μας και οδηγήθηκε στις φυλακές όπου θα παραμείνει μέχρι να εκδικασθούν μια σειρά από δίκες για τις αιματηρές-δολοφονικές επιθέσεις στις οποίες συμμετείχε.

Ήταν ο μοναδικός από την ομάδα κακοποιών που πλαισίωναν τον μακελάρη του Μικρολίμανου Αλμπέρ Μπάκο,

Αρχικά διέφυγε στην Αλβανία και στη συνέχεια βρέθηκε στη Βουλγαρία όταν ένιωσε ότι σφίγγει ο κλοιός της αλβανικής Αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές της ΕΛ.ΑΣ ο Αλβανός κακοποιός, συνελήφθη από τη βουλγαρική Αστυνομία στις 31 Αυγουστου στο συνοριακό σταθμό παραθεριστικού κέντρου της Βουλγαρίας.

Ένας άλλος Αλβανός μέλος της ίδιας συμμορίας με το ψευδώνυμο «Κλόντι» είχε συλληφθεί σε διαμέρισμα στα Σεπόλια όπου έμενε καταζητούμενος για εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Ο ίδιος ο μακελάρης είχε συλληφθεί από την ΕΚΑΜ σε διαμέρισμα γνωστού του στον Άγιο Θωμά Αμπελοκήπων λίγο πριν διαφύγει από τη χώρα.

Το άρθρο Αλβανός συνεργός του «Μακελάρη του Μικρολίμανου» συνελήφθη στη Βουλγαρία, όπου έκανε… διακοπές! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα