Άλλο ένα τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Μετά το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Βέροιας, με την καραμπόλα 30 αυτοκινήτων, άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα στην εν λόγω Εθνική Οδό, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς ή νεκρούς.

Σύμφωνα με το epirusgate, το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ Ελευθεροχωρίου και του κόμβου Νεοχωρίου, στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα.

Συγκεκριμένα, νταλίκα με ξένες πινακίδες που μετέφερε

αυτοκίνητα και κινούταν με κατεύθυνση το λιμάνι της Θεσπρωτικής πρωτεύουσας, ξαφνικά και, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, «δίπλωσε», με αποτέλεσμα να τα αυτοκίνητα που μετέφερε να φύγουν από τη θέση τους και να διασκορπιστούν στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς τη συγκεκριμένη ώρα η κυκλοφορία ήταν αραιή, σε σημείο που να μην υπάρχουν άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα τη στιγμή που δίπλωσε η νταλίκα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στα συνεργεία της Εγνατίας Οδού και οι υπεύθυνοι του αυτοκινητόδρομου διέκοψαν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο, μέχρις ότου μαζευτούν από το οδόστρωμα τα διασκορπισμένα αυτοκίνητα. Μετά από 1,5 ώρα, το συγκεκριμένο τμήμα της Εγνατίας Οδού δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα