Αλλάζουν όλα απόψε στο Survivor: Μια αποχώρηση που φέρνει τα πάνω- κάτω

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το Πάσχα τελείωσε και πάλι τα κεφάλια μέσα και το βλέμμα στο Survivor.

H προσπάθεια του ΣΚΑΙ να κρατήσει τον τηλεθεατή στο κόκκινο, με την εκπομπή της Ελεονώρας, ήταν πολύ επιτυχημένη, ωστόσο τίποτα δεν είναι ικανό να προσπεράσει το πραγματικό ριάλιτι.

Το αποψινό επεισόδιο αναμένεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ, με συγκινήσεις

και απρόοπτα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα βγει εκτός εαυτού, θα αποκαλύψει πολλά που θα αλλάξουν τις ισορροπίες του παιχνιδιού και θα αποχωρήσει.

Στην πραγματικότητα, η Ειρήνη έχει ήδη φύγει από το παιχνίδι, όμως μέχρι την ανακοίνωση, βρίσκεται κλεισμένη σε ένα δωμάτιο. Ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης, ή όποιος άλλος από την οικογένειά της θελήσει να ταξιδέψει για να την συναντήσει στον Άγιο Δομίνικο, θα μπορεί να το κάνει μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης.

Η Ειρήνη, που αγαπήθηκε από όλη την Ελλάδα από την στιγμή που ξεμπρόστιασε τους περισσότερους, δεν δέχτηκε τα ίδια συναισθήματα στην παραλία.

Η παίκτρια αισθανόταν μεγάλη ψυχολογική πίεση και σήμερα «ανοίγει» το στόμα της και καίει πολλούς στο συμβούλιο.

Κι αφού την έχουμε συνηθίσει να τα λέει όλα έξω από τα δόντια, μπορούμε να φανταστούμε πως και απόψε δεν θα μασήσει τις κουβέντες της…

Το άρθρο Αλλάζουν όλα απόψε στο Survivor: Μια αποχώρηση που φέρνει τα πάνω- κάτω εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα