Αλέξανδρος Σκουρλέτης – Αφροδίτη Λιάντου: «Είναι υπέροχη, είναι η ηρεμία μου»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησε για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς» και για τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου, η οποία ήταν συμπρωταγωνίστριά του, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Σχετικά με τη «Γη της Ελιάς» και το γεγονός ότι είχε να αναπαραστήσει αρκετές σκηνές βίας, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανέφερε: «Οι σκηνές βίας που έκανα μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου ήταν πολύ δύσκολες, αλλά ένιωθα ασφάλεια μαζί της. Οι σκηνές που κάναμε στο φινάλε μας από τη “Γη της ελιάς” ήταν από τις πιο ακραίες». «Για τον ρόλο μου στη σειρά διάβασα και έμαθα από ανθρώπους που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές»,

πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Επίσης, αποκάλυψε ότι αρχικά πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, αλλά δεν του άρεσε και αποφάσισε να δώσει εξετάσεις για να περάσει στο «Θέατρο Τέχνης». «Δεν μου αρέσει η παρουσίαση, θα μου ήταν δύσκολο να το κάνω. Δεν είχα ποτέ στιγμές έπαρσης, ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια. Δεν μπορώ καν να με δω στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aphrodite Liantou Papoulia (@aphrodite_liantou)

Για την σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου σχολίασε,

«Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε την σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη και στη δουλειά της και ως άνθρωπος, είναι η “ηρεμία” μου». Θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί της, έχουμε φοβερή χημεία».«Το ειδύλλιό μου με την Αφροδίτη ξεκίνησε στην δουλειά. Μόλις την είδα μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση. Για να μου αρέσει μία κοπέλα πρέπει να είναι η… Αφροδίτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Σκουρλέτης – Αφροδίτη Λιάντου, Είναι,alexandros skourletis – afroditi liantou, einai