Αλαφούζος: «Μεγάλο λάθος που έφυγε ο Καραγκούνης από τον Παναθηναϊκό»

Ως μεγάλο λάθος χαρακτήρισε την απομάκρυνση του Γιώργου Καραγκούνη από τον Παναθηναϊκό, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος σημείωσε πως παραμένει… ανοιχτό ένα «παράθυρο» επιστροφής του.

«Για να τα λέμε όλα, ήταν μεγάλο λάθος μας που έφυγε ο Καραγκούνης από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία ποιος έκανε το λάθος αλλά ήταν λάθος που έφυγε. Αν δεν μείνει στη Φούλαμ, η πόρτα του Παναθηναϊκού

παραμένει ανοιχτή».

Όσο για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν: «Έχουν προχωρήσει κάποιες υποθέσεις αλλά μην ρωτάτε εμένα. Θα δείτε τη φιλοσοφία μας για τους καινούργιους παίκτες».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Αλαφούζος σημείωσε πως το υπάρχον μπάτζετ δεν θα αλλάξει: «Δεν χρειάζεται. Άλλωστε έχουμε υπολογίσει ότι τα καθαρά έσοδα από τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Europa League είναι περίπου 3 εκατ. ευρώ. Δεν είναι μικρό το ποσό αλλά δεν μας σώνει κιόλας».

Δημοψήφισμα για Λεωφόρο - Βοτανικό

Ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε και στο θέμα του δημοψηφίσματος για το γήπεδο: «Θα γίνει μέσω Ίντερνετ. Νομίζω ότι θα ψηφίσουν τη Λεωφόρο με μεγάλο ποσοστό».

Και συμπλήρωσε για το θέμα του γηπέδου: «Για το θέμα της πενταετίας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό δεν μπορούσαμε ούτε να το χρησιμοποιήσουμε. Τώρα μας δόθηκε η δυνατότητα για πέντε χρόνια και αυτό θα πάει και παραπάνω. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα γιατί δεν θα υπάρξει κανείς που να τολμήσει να πάρει την Λεωφόρο».

Για το Βοτανικό: «Αν βρει πόρους ο δήμος και φτιάξει το γήπεδο και μας το παραχωρήσει έναντι πολύ μικρού τιμήματος, όχι όπως το ΟΑΚΑ, τότε δεν θα πούμε όχι. Δεν το βλέπω πιθανό. Που να βρει ο δήμος τα λεφτά αν και ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα».

Για τη Λεωφόρο: «Στις σκέψεις μας είναι να κατασκευάσουμε κάθε κερκίδα ξεχωριστά. Να την γκρεμίζουμε και να την φτιάχνουμε από την αρχή. Θα προχωράμε, έτσι, στην δημιουργία της νέας Λεωφόρου ανάλογα με τα χρήματα που θα έχουμε. Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αντιστήριξης. Έχουν γίνει στατικές μελέτες. Κοιτάμε τον όγκο του γηπέδου που μπορεί να φτιαχτεί με βάση τα μέτρα που είναι τώρα και το ύψος. Οι στατικές μελέτες έχουν δείξει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούν να προχωρήσουν. Με τους εμπορικούς χώρους θα δούμε τι θα γίνει. Το μοντέλο του «Καραϊσκάκης» έχει αποτύχει. Είναι το πιο άσχημο γήπεδο της Ευρώπης».

Keywords
Τυχαία Θέματα