Ακόμη στο… κρεβάτι πας; Δοκίμασε το σεξ σε αυτά τα σημεία, τώρα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το σεξ στο κρεβάτι έχει καταντήσει ρουτίνα και αυτό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που το πάθος εξαφανίζεται.

Εκτός από αυτό το βαρετό έπιπλο όμως, υπάρχουν πάρα πολλά ακόμη που μπορείς, ή μάλλον πρέπει, να δεις τώρα με πονηρό μάτι. Ειδικά οι γυναίκες, τρελαίνονται.

Στην κουζίνα

Αν θες να απολαύσεις στοματικό σεξ, τότε ξάπλωσε στην άκρη του πάγκου, άνοιξε τα πόδια σου κι άσε όλα τα υπόλοιπα για εκείνον. Το ίδιο ισχύει αν θες να κάνεις στοματικό σε εκείνον. Όσο για τη διείσδυση, το ύψος του πάγκου είναι συνήθως ιδανικό για την στάση της πεταλούδας, ή αλλιώς παραλλαγή της ιεραποστολικής. Η κοπέλα ξαπλώνει στον πάγκο κι έρχεται όσο πιο έξω μπορεί ώστε να είναι ευκολότερο για τον άντρα να διεισδύσει.

Στο καθιστικό

Το τραπεζάκι που έχεις στο καθιστικό δε θα έπρεπε να χρησιμοποιείται μόνο για το φαγητό. Βολεύει εξίσου προς στήριξη στο σεξ στα τέσσερα ή στο στοματικό.

Στη μπανιέρα

Όπως θα κάνετε το μπάνιο σας, βάλε την κοπέλα να καθίσει ανάμεσα από τα πόδια σου με την πλάτη της προς το πρόσωπό σου. Η στάση οκλαδόν είναι ιδανική για την περίσταση. Πιάσε την από τη μέση ενώ εκείνη κάθεται πάνω σου και ξεκίνησε τη διείσδυση.

Στο πάτωμα

Απίστευτα σέξι, ίσως το καλύτερο όλων, γιατί σου δίνει την αίσθηση του ρίσκου.

Στον τοίχο

Με στήριγμα τον τοίχο μπορείς να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Ένας τρόπος είναι να στηρίξει η κοπέλα την πλάτη της στον τοίχο, ενώ εσύ της σηκώνεις το ένα πόδι και διεισδύεις.

Στην αποθήκη

Αν είχες την εντύπωση ότι η αποθήκη είναι μόνο για τις παλιατζούρες, κάνεις μεγάλο λάθος. Πάρε ένα σεντόνι, άπλωσέ το κάτω και απολαύστε το σεξ στα τέσσερα ή σε οποιαδήποτε άλλη στάση θέλετε. Είναι σαν να κάνεις κάτι «βρώμικο» στα κρυφά.

Στο μπαλκόνι

Αν μένεις σε σπίτι ή σε όροφο πολυκατοικίας, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις έστω μία φορά το σεξ στο μπαλκόνι. παίζει χαλαρή μουσική κι άναψε ρομαντικά κεράκια. Προσοχή όμως, μην γίνετε θέαμα.

Στις σκάλες

Αν έχεις την τύχη να υπάρχουν εσωτερικές σκάλες στο σπίτι σου, απαγορεύεται να μην το έχεις δοκιμάσει.

Το άρθρο Ακόμη στο… κρεβάτι πας; Δοκίμασε το σεξ σε αυτά τα σημεία, τώρα! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα