Άκης: «40 χρόνια στην πολιτική τα ξέρω όλα…!»

Απειλές κατά παντός… υπευθύνου εξαπέλυσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος με ανακοίνωσή του επιμένει για την αθωότητά του.

«Προσωπικά δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία, ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες. Δεν θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως» υποστηρίζει επίσης ο Άκης Τσοχατζόπουλος,

στέλνοντας το δικό του μήνυμα - απάντηση στην «επιχείρηση προσωρινής κράτησης», όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τη σύλληψή του και την απόφαση για την προφυλάκιση πρώτα της κόρης του Αρετής Τσοχατζοπούλου και αμέσως μετά της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη.

«Κάποιοι μου λένε: 'Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες, πολιτικές διώξεις επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς», σημειώνει ο πρώην υπουργός για να συμπληρώσει: «Απαντώ: Στον φυσικό δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στον λαό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα