Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για νίκη-πρόκριση στη Γερμανία

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι του στη φετινή διοργάνωση του Champions League δίνει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, αγωνιζόμενος εκτός έδρας κόντρα στη γερμανική Σάλκε. Οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, όμως είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να φτάσουν σε νίκη, η οποία θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με πρόκριση, καθώς ο Ολυμπιακός

θα μπει σε θέση «οδηγού» και θα έχει να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στην έδρα του. Ακόμα και η ισοπαλία μπορεί –υπό προϋποθέσεις– να αποδειχθεί καθοριστική για την ελληνική ομάδα.

Το αισιόδοξο κλίμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού αποτυπώνεται στις δηλώσεις των παικτών, όπως είναι αυτή του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ανέφερε πως «πάμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά την τελευταία μας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ» και συμπλήρωσε πως «τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ».

Η αποστολή του Ολυμπιακού που θα βρεθεί στη Γερμανία είναι η εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα