«Αιώνιο» ενδιαφέρον για Γλυνιαδάκη!

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης απέρριψε την πρόταση του Ικάρου Χαλκίδας λόγω «αιώνιου» ενδιαφέροντος!

Ο Ίκαρος, όπως είχε παραδεχθεί και δημόσια ο προπονητής του Θανάσης Γιαπλές, ήθελε τον 33χρόνο σέντερ στην ομάδα του για τις τελευταίες πέντε και καθοριστικές για την παραμονή του στην Α1 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Χαλκίδας προσέγγισε τον Γλυνιαδάκη, που άρχισε την φετινή σεζόν στην Λιέτουβος Ρίτας, συνέχισε στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο πριν από μια εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο του κυπριακού πρωταθλήματος

και τώρα είναι ελεύθερος.

Ο 33χρόνος σέντερ, ωστόσο, απέρριψε ευγενικά την πρόταση του Ικάρου, γιατί σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από έναν από τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους για να τον εντάξει στο δυναμικό του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν!

Ο Γλυνιαδάκης μπορεί να αγωνιστεί άμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί πρόκειται για Έλληνα αθλητή που επιστρέφει από το εξωτερικό. Με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί πιο πιθανό είναι να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για εκείνον. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δηλώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, που αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα, διότι αναζητούν Αμερικανό κοντό για να αντικαταστήσουν τον Μάρντι Κόλινς, με πρώτο φαβορί τον Μπόμπι Μπράουν, την περασμένη αγωνιστική χρονιά πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας με την φανέλα της Σιένα.

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα για μια ακόμη αλλαγή ξένου μέχρι την έναρξη των πλέι οφ της Α1. Κάτι που σημαίνει ότι εάν αντικαταστήσει τον Κόλινς με Αμερικανό γκαρντ, ο Σερμαντίνι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συνεπώς δημιουργείται κενό στην «φροντ λάιν», το οποίο μπορεί να καλύψει ο Γλυνιαδάκης, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στους «ερυθρόλευκους» (2009-12) και κατέκτησε την τελευταία του σεζόν στο «μεγάλο λιμάνι» τους τίτλους της Ευρωλίγκας και του Πρωταθλήματος.

Θεωρητικά και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον Γλυνιαδάκη, ο οποίος, επίσης, έχει αγωνιστεί στους «πράσινους» στην αρχή της καριέρας του (1997-2001), καθώς μετά την απόκτηση του Ζακ Ράιτ, ο Μάικ Μπατίστ έχει μείνει εκτός ελληνικού πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψει. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του Μπατίστ με τον 33χρόνο σέντερ, αλλά η διαφορά σε σχέση με τον Ολυμπιακό, είναι ότι δεν έχουν δείξει να κινούνται για αλλαγές στο ρόστερ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα