Αγρίνιο: Εκπαιδευτικός αυτοκτόνησε στο παρκινγκ του σούπερ μάρκετ

Ένας 59χρονος εκπαιδευτικός από το Αγρίνιο έθεσε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε παρκάρει στο παρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ.

Ο 59χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioppress.gr νωρίτερα το πρωί τηλεφώνησε στην σύζυγό του λέγοντας της πως πρόκειται να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα του πήρε αμέσως τηλέφωνο την Αστυνομία και άρχισαν αναζητήσεις κοντά στη συγκεκριμένη περιοχή , όπου ο αυτόχειρας διέθετε ένα ακίνητο.

Τελικά οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το αυτοκίνητο, τύπου κλούβας, στο πίσω μέρος του

οποίου βρήκαν νεκρό τον 59χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αυτόχειρας πήρε το αυτοκίνητό του, το πάρκαρε στο παρκινγκ του σούπερ μάρκετ και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με την κυνηγετική καραμπίνα του.

Μάλιστα, δίπλα του βρέθηκε ένα σημείωμα όπου ο αυτόχειρας εξηγούσε τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Στο σημείωμα του ο 59χρονος αναφέρει, πως τον ταλάνιζαν οικονομικά αλλά και οικογενειακά προβλήματα.

Να σημειωθεί πως ο 59χρονος είχε πρόσφατα καταθέσει τα χαρτιά του για να βγει στην σύνταξη.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα