Άγρια κόντρα στη Βουλή για την τρομοκρατία

Μετά την κόντρα που ξέσπασε για το θέμα της τρομοκρατίας με αφορμή την παρουσία δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (Κουράκης, Κατριβάνου) που κατέθεσαν υπέρ του Σάββα Ξηρού, στην εκδίκαση της αίτησης που έκανε για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω ανήκεστου βλάβης της υγείας του, είχαμε και συνέχεια, αυτή τη φορά στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση

κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι είναι πολιτικά έκθετος και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να καταδικάσει ρητά και κατηγορηματικά την ενέργεια των δύο βουλευτών να υπερασπιστούν τον κ. Ξηρό.

Ακολούθως μίλησε ο κ. Κώστας Τριαντάφυλλος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος επεσήμανε ότι είναι άλλο πράγμα ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλο ο μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη τρομοκρατίας, έκανε λόγο για « κάλυψη» ενώ κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Στην επίθεση αυτή απάντησε άμεσα και με ιδιαίτερη ένταση η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υπενθύμισε ότι «υπάρχει καταδικαστική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπόθεση του Σάββα Ξηρού που έχει αναπηρία 93%». Και συνέχισε προσθέτοντας:

«Τέτοια προκλητική και λαϊκιστική σύληση της μνήμης των θυμάτων δεν έγινε ούτε από τους νόμιμους εκπροσώπους των οικογενειών και των συνηγόρων τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα