Αγωνία! Χαροπαλεύει ο 5χρονος που χτυπήθηκε ανελέητα (video)

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε θύμα αδυσώπητου ξυλοδαρμού από τον φίλο της μητέρας του προχθές το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη. Ο ο ιατρικός δικαστής, Παύλος Παυλίδης τονίζει η κατάστασή του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ θα υποστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο έχει, δυστυχώς, ο τριάχρονος αδελφός του, που επίσης κακοποιήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο του

παιδιού

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστησαν τα δύο παιδάκια στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Η μάνα τους επιχείρησε να καλύψει τον φίλο της υποστηρίζοντας ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και δεν γνώριζε τι έκανε. Στη συνέχεια, ωστόσο, μίλησε αφήνοντας άφωνους τους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Mega, η μητέρα των κακοποιημένων παιδιών κατέθεσε ότι: «Άρχισε να χτυπάει δυνατά το παιδί στο κεφάλι. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Τις τελευταίες 20 ημέρες το έκανε συνέχεια. Μετά πήρε το σκουπόξυλο κι ενώ το παιδί είχε καθίσει στα γόνατα και προσπαθούσε να καλύψει τo κεφάλι του με τα χέρια του, εκείνος το χτυπούσε με μανία όσο πιο δυνατά μπορούσε».

Το βασανιστήριο του μικρού συνεχίστηκε: «Το παιδί έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια, τότε τον είδα να αρπάζει το παιδί από τους ώμους, να το σηκώνει ψηλά στον αέρα και να το πετάει με δύναμη κάτω στο μωσαϊκό. Σταμάτησε να κλαίει, σταμάτησε να μιλάει και νόμιζα ότι είχε πεθάνει».

Φρίκη προκαλεί και η ομολογία του αδίστακτου δράστη που φέρεται να είπε στις Αρχές ότι χτύπησε ανελέητα το παιδάκι γιατί τον ενοχλούσαν οι φωνές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα