Άγρια μαχαιρώματα στην Πάτρα- Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας άντρας (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες full face, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε μετανάστες που έχουν βρει προσωρινή στέγη στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι, με τον έναν να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Οι δράστες της επίθεσης, τρεις στον αριθμό,

συνελήφθησαν χθες αργά τη νύχτα.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν και συγκεκριμένα δύο 21χρονους και ένα 27χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό που σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να έγινε αιτία για να ξεκινήσουν οι συμπλοκές και αρχικά διέφυγε με ένα μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes.

Στη συνέχεια, προσήγαν άλλα τέσσερα άτομα τα οποία ανακρίνονται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ενώ η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Το άρθρο Άγρια μαχαιρώματα στην Πάτρα- Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας άντρας (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα