Αυτούς «τελειώνει» από τον Ολυμπιακό ο Σίλβα – Όλη η «μαύρη» λίστα

Τις έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Μάρκο Σίλβα σχετικά με τους παίκτες που θα κουνήσουν μαντήλι και θα αποχωρήσουν από τον Πειραιά. Άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι με την καινούργια χρονιά σκοπεύει να δουλέψει με μικρό ρόστερ.

Σημερινά δημοσιεύματα των αθλητικών εφημερίδων, αναφέρουν τα ονόματα εκείνων που δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο λιμάνι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν υπολογίζονται από τον Μάρκο Σίλβα θα παραχωρηθούν

ως δανεικοί, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που είναι πολύ πιθανό να μείνουν ελεύθεροι.

Στην άμυνα υποψήφιοι για αποχώρηση είναι oι Δημήτρης Γούτας και Τάσος Αυλωνίτης. Για τον πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του Βελγίου, της Ολλανδίας και της Γαλλίας, αλλά τον θέλουν με οψιόν αγοράς, την οποία θα μπορούν να κάνουν χρήση το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο, δεν συζητά αυτό το ενδεχόμενο καθώς δεν θέλει να χάσει τον νεαρό στόπερ. Τον πιστεύει και γι αυτό θέλει να τον δώσει δανεικό για να πάρει παιχνίδια και το καλοκαίρι να επιστρέψει για να δώσει λύσεις. Όσον αφορά στον Τάσο Αυλωνίτη, ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο πώλησής του σε ομάδα του εξωτερικού.

Πάμε στη μεσαία γραμμή. Εκεί υπάρχει μεγάλος συνωστισμός με την παρουσία των Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο και την επιστροφή του Μπουχαλάκη. Κάτι που σημαίνει ότι ο Γιάννης Μανιάτης, οποίος έχει χάσει πολύτιμο έδαφος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δύσκολα θα πάρει χρόνο από τον Μάρκο Σίλβα. Ήδη ακούγεται ότι μπορεί να συνεχίσει δανεικός σε ιταλικό σύλλογο.

Ούτε ο Φάνης Τζανδάρης υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό και πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να δοθεί δανεικός είτε σε ομάδα εντός είτε σε ομάδα εκτός συνόρων. Δεν αποκλείεται πάντως, ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ να μείνει και ελεύθερος.

Το μέλλον των Μανιάτη και Τζανδάρη είναι πολύ πιθανό να κρίνει και αυτό του Σάσα Ζντιέλαρ. Αν δηλαδή τελικώς φύγουν και οι δύο τον Ιανουάριο από το λιμάνι τότε ο Ζντιέλαρ δύσκολα θα αποχωρήσει.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας φαίνεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο δανεισμού. Προτιμά ή να μείνει στο ρόστερ ή να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Ο Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν προσφέρεται με οψιόν αγοράς. Είναι πολύ πιθανή η μετακίνησή του σε ομάδα του εξωτερικού αν και υπάρχουν 4-5 ομάδες της Σούπερ Λίγκας που τον θέλουν δανεικό.

Ο Ερνάνι δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα παραμείνει στην Πορτογαλία και σε πρώτη φάση θα γυρίσει στο ρόστερ της Πόρτο. Στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός στην Γκιμαράες.

Για ομάδα ψάχνει και ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετό διάστημα ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σίλβα. Τέλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα γίνει με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Το υπέρογκο συμβόλαιό καθιστά δύσκολο να σπάσει η συμφωνία ετήσιου δανεισμού του με τη Σοσιεδάδ και να βρεθεί άλλη ομάδα που θα αναλάβει ένα σημαντικό μέρος του κόστους.

Keywords
Τυχαία Θέματα