Αυτός θα βάλει πολλά γκόλ !!!

Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς, που γνωρίζει καλά τόσο τον παίκτη όσο και τον Παναθηναϊκό και, φυσικά, μίλησε στην "Πράσινη" για όλους τους Κροάτες που υπάρχουν στο ρόστερ του συλλόγου:

«Δεν ξεχνάω ποτέ την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Πάντα νιώθω σαν στο σπίτι μου όταν βρίσκομαι εκεί και δεν ξεχνάω πόσο με αγάπησε ο κόσμος».

-τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Είδα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

και ενθουσιάστηκα. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, ο Παναθηναϊκός ήταν φανταστικός και την άξιζε. Την είχαν ανάγκη οι παίκτες και ο κόσμος».

-τον Πράνιτς: «Τον βλέπετε κι εσείς. Είναι τρομερός παίκτης, μεγάλη κλάση και βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική πορεία. Η καριέρα του παίρνει ξανά τα πάνω της στον Παναθηναϊκό».

-τον Σίλντενφελντ: «Δείχνει επίσης σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν αλάνθαστος. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και είχε μεγάλη συμβολή στη νίκη».

-τον Πέτριτς: «Είναι λίγο άτυχος, αλλά μη φοβάστε. Όταν είναι έτοιμος και παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, θα κάνει σπουδαία πράγματα. Είναι εξαιρετικός στράικερ και θα βάλει πολλά γκολ».

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα