Αυτός θα κάνει το "Καραϊσκάκη" να ...παραμιλάει!

Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως έκαναν στο παρελθόν ο Τζιοβάνι και ο Ριβάλντο; Η απάντηση στο θέμα του sportdog!

Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που στον Ολυμπιακό μπορεί να παίξει πολύ μεγάλη μπάλα. Έχει την ποιότητα και την τεχνική για να ξεσηκώσει τον κόσμο, όπως γινόταν και παλιά με άλλους μεγάλους παίκτες που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Ποιος είναι αυτός;

Ο

λόγος για τον Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός έχει δείξει ήδη από την προετοιμασία στην Αυστρία ότι είναι μπαλαδόρος ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει θέαμα στους φίλους της ομάδας.

Και δεν το λέμε εμείς αυτό. Είναι η διαπίστωση όλων όσων βρίσκονται στο Ζέεφελντ αυτές τις μέρες. Ο Τσόρι φαίνεται ότι έχει όλα τα προσόντα για να κάνει τη διαφορά φέτος στον Ολυμπιακό και δεν είναι τυχαίο ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πάει πίσω τη μεταγραφή του "δεκαριού".

Από την ομάδα βλέπουν ότι ο Αργεντινός μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό στη θέση πίσω από τον επιθετικό και γι΄ αυτό έχουν δώσει προτεραιότητα στις άλλες μεταγραφές. Πάνε πρώτα για τον "κόφτη", μετά για τον ακραίο επιθετικό και στη συνέχεια θα κοιτάξουν για επιτελικό μέσο.

ΠΗΓΗ sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα