Αυτές είναι οι ταινίες της εβδομάδας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εβδομάδα σίκουελ και ενός βιντεοπαιχνιδιού. Το «Warcraft» κάνει πρεμιέρα απόψε στη μεγάλη οθόνη, μαζί τα σίκουελ της «Συμμορίας των Μάγων» και το «Κάλεσμα». Πρεμιέρα επίσης για δύο ισπανικές ταινίες και μια γαλλική ρομαντική κομεντί.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες και τα trailer:«Warcraft: Η Σύγκρουση Δυο Κόσμων»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνκαν Τζόουνς με τους: Πόλα Πάτον, Μπεν Φόστερ, Ντόμινικ Κούπερ, Τράβις Φίμελ

Το ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ δέχεται απροειδοποίητη επίθεση

των βάρβαρων πολεμιστών Ορκ, οι οποίοι εισβάλλουν από το δικό τους κόσμο μέσω μιας μαγικής πύλης. Έχοντας μαζί τους τη δύναμη της Κατάρας, μοιάζουν ανίκητοι…

«Η Συμμορία των Μάγων 2»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Τσου με τους: Λίζι Κάπλαν, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Γούντι Χάρελσον

Ένα χρόνο μετά το τελευταίο μεγάλο τους κόλπο, οι «Τέσσερις Καβαλάρηδες» επανεμφανίζονται, αλλά παγιδεύονται από έναν μεγιστάνα της τεχνολογίας, ο οποίος τους αναγκάζει να κλέψουν ένα παντοδύναμο τσιπάκι.

«Το Κάλεσμα 2»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν με τους: Βέρα Φαρμίγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Φράνσις Ο’Κόνορ, Φράνκα Ποτέντε

Οι παραψυχολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν έρχονται αντιμέτωποι με μια θανάσιμη απειλή όταν καλούνται να διαπιστώσουν αν τα παραφυσικά γεγονότα που συμβαίνουν στο σπίτι μιας πενταμελούς οικογένειας στο Λονδίνο είναι αληθινά ή σκηνοθετημένα.

«Truman»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Σεσκ Γκέι με τους: Χαβιέ Καμάρα, Ρικάρντο Νταρίν, Ντολόρες Φόνζι

Ο Τομάς ταξιδεύει από τον Καναδά στη Μαδρίτη για να περάσει τέσσερις μέρες μαζί με τον παιδικό του φίλο Χουλιάν, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και ζει μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο Τρούμαν.

«Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζιλί Ντελπί με τους: Βενσάν Λακόστ, Καρίν Βιάρ, Ζιλί Ντελπί, Ντανί Μπουν

Η δυναμική και λιγάκι υστερική Βιολέτ, που δουλεύει στο χώρο της μόδας, ερωτεύεται στις διακοπές της τον απλό και καλόβολο εξπέρ των κομπιούτερ Ζαν-Ρενέ. Ο τελευταίος θα μετακομίσει για χάρη της στο Παρίσι, αλλά η ευτυχισμένη συμβίωσή του με τη Βιολέτ θα υπονομευθεί μακιαβελικά από τον 19χρονο ζηλιάρη γιο της, Λολό.

«Με Απόκρυψη»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνι ντε λα Τόρε με τους: Λουίς Τοσάρ, Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Ελβίρα Μινγκέζ

Ξεκινώντας το πρωί για να αφήσει τα δυο παιδιά του στο σχολείο πριν πάει στην τράπεζα όπου εργάζεται, ο Κάρλος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, το οποίο τον πληροφορεί πως το αυτοκίνητό του είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά. Για να μην εκραγεί, θα πρέπει να μεταφέρει γρήγορα ένα υψηλό χρηματικό ποσό στο λογαριασμό του άγνωστου εκβιαστή.

Το άρθρο Αυτές είναι οι ταινίες της εβδομάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα