Αυτές είναι οι μεταγραφές- έκπληξη που κυνηγάει ο Πανιώνιος – Ποιο μεγάλο όνομα βρίσκεται πολύ κοντά στην Πλατεία

Nτεμαράζ μεταγραφών ετοιμάζει ο Πανιώνιος προκειμένου να ενισχυθεί για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός για να επιτύχει τους στόχους της σεζόν.

Η πρώτη και πολύ σημαντική προσθήκη θα αφορά την επίθεση, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να είναι ο πρώτος και διακαής πόθος των Κυανέρυθρων. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κατ΄ αρχήν συμφωνία με τον Έλληνα άσο και πως απομένουν κάποια τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal.

Έπεται

και συνέχεια, όμως, για τον Πανιώνιο. Επόμενος μεγάλος στόχος των ανθρώπων της Νέας Σμύρνης είναι ο Φάνης Τζανδάρης του Ολυμπιακού! Στην Πλατεία θέλουν τον νεαρό μέσο ως δανεικό από τους πρωταθλητές, προκειμένου να αποκτήσουν μία ακόμα αξιόπιστη λύση για τα χαφ. Αν προχωρήσει και η συγκεκριμένη προσθήκη, θα πρόκειται βεβαίως για μία πολύ καλή μεταγραφή, καθώς μιλάμε για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει δείξει τις ικανότητές του όσο έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, οι Κυανέρυθροι στοχεύουν και σε μία κίνηση για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής, με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Μπορεί ο νεαρός αμυντικός να μην «έβγαλε μάτια» στο Τριφύλλι, ωστόσο για μία ομάδα της δυναμικής του Πανιωνίου μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα