ΑΕΚ: Με Ανέστη αλλά χωρίς Τσόσιτς στη Βιέννη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γιάννης Ανέστης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Αούστρια Βιέννης, παρότι έμοιαζε με «ξένο σώμα» με τον αποκλεισμό του από τους δύο τελευταίους αγώνες.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Βασίλης Μπάρκας δεν έχει δηλωθεί στην UEFA, ίσως αποτελεί την εξήγηση και ο Ανέστης να είναι απλώς εμαλλακτική του Παναγιώτη Τσιντώτα, καθώς θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να ταξιδέψει

η ΑΕΚ στη Βιέννη με αναπληρωματικό το νεαρό, Παναγιώτη Ντούνη.

Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντική είναι η απώλεια του Ούρος Τσόσιτς που τραυματίστηκε (κάκωση στον αριστερό προσαγωγό) στον αγώνα με τον Πλατανιά στις 27 Νοεμβρίου. Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία δέκα ημερών, ο Σέρβος έκανε αγώνα δρόμου και τελικά δεν πρόλαβε.

Σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος (μηνίσκος) ο οποίος ούτως ή άλλως δεν είχε δηλωθεί στη λίστα του Europa League.

Επίσης, διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής υπέστη στην προπόνηση ο Ανδρέας Βλαχομήτρος και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που αύριο (10:45) «πετάει» για τη Βιέννη, για τον αγώνα της Πέμπτης (20:00). «Κόπηκαν» εκτός από τους τραυματίες, οι Τρίστασον, Πατίτο, Βινίσιους.

Η αποστολή:

Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Το άρθρο ΑΕΚ: Με Ανέστη αλλά χωρίς Τσόσιτς στη Βιέννη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα