ΑΕΚ: Αισιόδοξα μηνύματα για το «deal»

Ώρα με την ώρα τα μηνύματα γίνονται ολοένα και πιο αισιόδοξα, για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από την Seymour Pierce, καθώς οι κινήσεις των Άγγλων δίνουν λόγους στους ανθρώπους της Ένωσης να ελπίζουν σε αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Άλλωστε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος,

συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή, Παναγιώτη Βαλασόπουλο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας του Δημήτρη Βιντιάδη, και εκεί συνομίλησε με εκπρόσωπο της Seymour Pierce για περίπου τρεις ώρες στις οποίες απάντησε σε κάθε ερώτηση.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ζήτησε ενημέρωση για την οικονομική ρευστότητα της εταιρίας, και τα χρήματα που χρειάζονται μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.  

Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές, γεγονός που πρόκειται να φέρει περαιτέρω στοιχεία για τις ανάγκες της Ένωσης. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ο έλεγχος πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες. 

Στο χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, συζητήθηκε για το ενδιαφέρον των Άγγλων να μπουν στην ΠΑΕ. Στις αποφάσεις που λήφθηκαν προσπάθησαν να ανοίξουν το δρόμο για τη μεταβίβαση των μετοχών. Έτσι πιστοποιήθηκε η προηγούμενη αύξηση ΜΚ της ΠΑΕ, κλείνοντας το μετοχολόγιο, ενώ ενημερώθηκαν τα μέλη ότι έως την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί ο τακτικός έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς ελεγκτές για τον καταρτισμό του ισολογισμού της περσινής χρήσης.

Πιστοποιήθηκε η προηγούμενη αύξηση ΜΚ της ΠΑΕ ύψους 75.000 ευρώ από δηλώσεις συμμετοχής (πρωτοβουλία του Θωμά Μαύρου) και η αύξηση ΜΚ ύψους 480.000 ευρώ μέσω της συνεισφοράς των οπαδών κατά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας (ένα μέρος του αντιτίμου δηλωνόταν ως έναντι αύξησης ΜΚ). 

Keywords
Τυχαία Θέματα