Άδωνις προς Καπερνάρο: «Αθλιότητες…»

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδης, στο αίτημα του κ. Καπερνάρου να αποχωρήσουν από την προανακριτική επιτροπή οι κύριοι Γεωργιάδης και Βαρβιτσιώτης, με το αιτιολογικό πως υπάρχουν συγγενικά τους πρόσωπα στη λίστα Λαγκάρντ.

«Αθλιότητες. Η σύζυγός μου δεν έχει λογαριασμό στη Ελβετία. Αν της βρουν έστω και 1 ευρώ, το χαρίζω», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο twitter, ενώ έσπευσε να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Προς άρση παρεξηγήσεων ο κ. Καπερνάρος, κατά δήλωσή του, εμένα δεν με κατηγορεί για τίποτε αλλά έθεσε θέμα εντυπώσεων και μόνον!».

Νωρίτερα, ο κ. Καπερνάρος είχε δηλώσει: «Για λόγους ευπρέπειας αλλά και διαφάνειας, ζήτησα σήμερα να θέσουν εαυτούς εκτός της προανακριτικής επιτροπής τόσο ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καθώς ονόματα συγγενικών τους προσώπων περιέχονται στη λίστα. Για την ομαλή λειτουργία της επιτροπής αλλά και για να μην υπάρξει οποιαδήποτε σκιά, θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση από τον αντιπρόεδρο αλλά και το μέλος της επιτροπής θα διευκόλυνε την έρευνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα