Άδωνις – Μανωλίδου: Το tweet μετά τα όσα αίσχη κυκλοφόρησαν στο Twitter

Μια ψευδή και κατασκευασμένη ιστορία εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, έκανε χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Για πολλοστή φορά, ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στο στόχαστρο και έπεσε θύμα μιας κατασκευασμένης ιστορίας, σύμφωνα με την οποία χτύπησε την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου. Όλα ξεκίνησαν

με ένα δημοσίευμα του Άρη Σπίνου, ο οποίος συστήνεται ως δημοσιογράφος και πολιτεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή. Φυσικά δεν αναφερόταν στον κ. Γεωργιάδη, ωστόσο τα υπονοούμενα που άφηνε για, έκανε τους χρήστες του διαδικτύου να βάλουν στο στόχαστρο τον υπουργό. Να σημειωθεί δε ότι ακολούθησε νέο δημοσίευμα που ξεκαθάριζε πως ο “πρωταγωνιστής” του δημοσιεύματος δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Γεωργιάδη.

Τις απαράδεκτες φήμες διέψευσε, με ανάρτησή του, οργισμένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως,αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου.Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!»

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στα social media για τις απαράδεκτες φήμες εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης.

Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως,αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου.Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 13, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα