Άδωνις – Μανωλίδου: Μαζί μετά τη διάψευση των φημών ότι τη χτύπησε

Μαζί στη Βουλή βρέθηκαν την Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς οι μαθητές της Ελληνικής Αγωγής ξεναγήθηκαν στο κτίριο και τις εκθέσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σήμερα τα παιδιά της @EllinikiAgogi στο πλαίσιο του Summer Camp

επισκέφθηκαν την Βουλή των Ελλήνων και ξεναγήθηκαν μαζί με την @ManolidouE στο κτήριο και στις εκθέσεις της Βουλής. Μας Τίμησε με την παρουσία της και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας! pic.twitter.com/kOEj5ezSRt

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 13, 2022

Λίγο νωρίτερα, με αναρτήσεις τους στα social media, είχαν και οι δύο διαψεύσει τις φήμες περί ξυλοδαρμού της Ευγενίας Μανωλίδου από τον σύζυγό της, υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Για «χυδαίο ψέμα» έκανε συγκεκριμένα λόγο η κυρία Μανωλίδου, ενώ προηγουμένως ο κ. Γεωργιάδης είχε γράψει στο Twitter: «Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα τη σύζυγό μου, φτάνει με τα αίσχη».

Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores. https://t.co/cwTJgOvp1Z

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (@ManolidouE) July 13, 2022

Η Ευγενία Μανωλίδου φωτογραφήθηκε μάλιστα και στα θεωρεία της Βουλής, να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την Παιδεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα