Α. Παχατουρίδης: Να στήσουμε μια «ανθρώπινη στρατιά αλληλεγγύης»

Μήνυμα προς όλους τους συμπολίτες απευθύνει ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης με αφορμή και την εκστρατεία που ξεκινά ο Δήμος να συγκεντρωθούν τρόφιμα για όσους τα έχουν ανάγκη και να μοιραστούν τα Χριστούγεννα.  

«Στις μέρες μας η δυσκολία περισσεύει και η ανάγκη ξεχειλίζει.

Για την πραγματική αυτή ανάγκη που έχει ο «συνάνθρωπος», ο ανήμπορος, ο ξεχασμένος και αδικημένος από την ζωή, σε καλούμε να κατέβουμε όλοι μαζί στην «αρένα».

Σύσσωμοι και αλληλέγγυοι

όσο ποτέ άλλοτε, μαζί να κάνουμε το πλήθος το μεγάλο, που στην «αρένα» αυτή θα δώσει τον αγώνα της ανθρωπιάς, της ευαισθητοποίησης και της προσφοράς, προς όποιον έχει «πραγματικά» ανάγκη.

Ειδικότερα τώρα, που έρχονται οι άγιες ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) και η στέρηση, η εγκατάλειψη, η μοναξιά και η αδυναμία κάνουν οξύτερο τον πόνο, όλων εκείνων των συμπολιτών μας που πάσχουν και υποφέρουν πραγματικά.

Για αυτό, την 1η Δεκεμβρίου 2012, σε θέλουμε «παρόντα».

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Χέρι – χέρι, σε μια ανθρώπινη στρατιά αλληλεγγύης, ο καθένας μας από τη δική του θέση ξεχωριστά, κάνοντας το χρέος του πρώτα απ’ όλα, ως άνθρωπος, και όλοι μαζί από κοινού, να βάλουμε το λιθαράκι μας για να υπάρξει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας και ζητάμε τη βοήθεια σας» σημειώνει στο μήνυμά του ο κ. Παχατουρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα