Yποσχόταν καριέρα στο μόντελινγκ και «γύριζε» πορνό

Συνελήφθη 50χρονος άνδρας ο οποίος, προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων και υποσχόμενος την επαγγελματική ανέλιξη σε ανήλικες και ενήλικες γυναίκες, αλλά και την απόκτηση υπέρογκων χρηματικών ποσών, τις έπειθε, παραπλανώντας τες να φωτογραφίζονται και να συμμετέχουν σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.

Επιπλέον, προκειμένου να γίνεται πιστευτός, ζητούσε από τις γυναίκες δημόσια έγγραφα με στοιχεία ταυτότητάς τους, προκειμένου να υπογράψουν τα υποτιθέμενα συμβόλαια με εταιρείες με τις οποίες δήθεν συνεργάζεται επαγγελματικά, καθώς επίσης παρουσίαζε, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ψευδώς ως συνεργάτες του, διάφορα πρόσωπα, τα οποία ήταν ψεύτικα.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά από καταγγελίες δύο ανήλικων και τεσσάρων ενήλικων γυναικών στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του 50χρονου στην περιοχή των Αμπελοκήπων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, οπτικοακουστικοί δίσκοι, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης, τα οποία περιέχουν πορνογραφικό υλικό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «Πορνογραφία ανηλίκων κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια», η οποία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα