Tetris 13χρονος: Ο πρώτος άνθρωπος που τερματίζει το παιχνίδι

Ένα 13χρονο αγόρι κατάφερε στις ΗΠΑ να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που κερδίζει το εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι Tetris του 1998 της Nintendo. Ο Willis Gibson από την Οκλαχόμα ήταν σε live streaming την ώρα που έπαιζε το παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει το Tetris

μετά από 38 λεπτά.

«Ω, Θεέ μου! Ναι! Θα λιποθυμήσω! Δεν νιώθω τα χέρια μου!»

Ο Willis Gibson, που έχει το ψευδώνυμο «Blue Scuti» στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, έσπασε το ρεκόρ φτάνοντας στο επίπεδο 157 και παρακολουθώντας το παιχνίδι να βγαίνει «off» στην οθόνη. «Ω, Θεέ μου! Ναι! Θα λιποθυμήσω!», φώναξε, συνειδητοποιώντας ότι είχε βγάλει «off» το παιχνίδι. «Δεν νιώθω τα χέρια μου!», είπε στη συνέχεια. Αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του στον πατέρα του, Adam Gibson, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο.

Η συμμετοχή του Willis Gibson σε τουρνουά Tetris

Ο 13χρονος παίζει Tetris από τα 11 του χρόνια, κάνοντας εξάσκηση τρεις έως πέντε ώρες καθημερινά. Μετέτρεψε το ενδιαφέρον του σε χόμπι και έχει αγωνιστεί αρκετές φορές σε τουρνουά gaming. Τον Οκτώβριο, μάλιστα, πήρε την τρίτη θέση σε ένα από τα τουρνουά που πήρε μέρος. «Μπήκα στο τουρνουά ελπίζοντας να φτάσω στο top 16 και το ξεπέρασα», δήλωσε ο Willis Gibson στο Stillwater News Press. «Ήμουν κυρίως ενθουσιασμένος που θα παίξω εναντίον μερικών από τους παίκτες που γνώριζα από το διαδίκτυο», συμπλήρωσε ο ίδιος. Το βιντεοπαιχνίδι Tetris δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από έναν Σοβιετικό μηχανικό το 1984 και έφτασε στις ΗΠΑ το 1988.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tetris 13χρονος,Tetris 13chronos