Teaser από τη νέα ταινία του Ryan Gosling (+video)

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες των σινεφίλ είναι το «Only God Forgives» δια χειρός του Nicolas Winding Refn. Μετά την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Ryan Gosling στο «σκοτεινό» «Drive», ο σκηνοθέτης εμπιστεύεται ξανά τον ηθοποιό παραχωρώντας του τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακόμη δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την ημερομηνία της κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους, αν και οι φήμες ότι θα παιχτεί στην πρεμιέρα του φεστιβάλ των Καννών (δηλαδή

στις 23 Μαΐου) δίνουν και παίρνουν.

Όπως και να έχει δόθηκε στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser λίγων δευτερολέπτων. Ο Gosling υποδύεται ένας άντρας που έζησε 10 χρόνια στην εξορία στην Μπανγκόγκ, επειδή σκότωσε έναν αστυνομικό. Το στόρι της ταινίας προϊδεάζει για ένα «γερό» θρίλερ, η προηγούμενη συνεργασία Gosling – Refn ενισχύει την άποψη αυτή, ενώ η αφίσα με το παραμορφωμένο πρόσωπο του πρωταγωνιστή είναι το «κερασάκι στην τούρτα»!

Εκτός από το «Only God Forgives» τον Ryan Gosling θα δούμε το επόμενο διάστημα στο σινεμά με τις ταινίες «Τhe Place Beyond the Pines» και «Gangster Squad».

Keywords
Τυχαία Θέματα