«Sweet 16» για το Yahoo Mail με ανανεωμένη εμφάνιση

Οδεύει προς την ενηλικίωση σε λίγα χρόνια το Yahoo Mail, το οποίο έγινε 16 ετών και το γιορτάζει ανανεώνοντας το προφίλ του. Η νέα εμφάνιση έρχεται με toolbar που δίνει τη δυνατότητα απόκρυψης, καινούργιο πλαίσιο σύνταξης μηνύματος και ένα εργαλείο που συγκεντρώνει όλα τα μηνύματα με το ίδιο θέμα και τα εμφανίζει

σαν συνομιλία, παρέχοντας όμως τη δυνατότητα στον χρήστη να το απενεργοποιήσει εάν το επιθυμεί.

Το συγκεκριμένο εργαλείο ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στο Gmail το 2004.

Τα καινούργια χαρακτηριστικά του Yahoo Mail που μοιάζουν με αυτά του Gmail, ενώ πλέον οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ως φόντο του email (και στο mobile app) ένα από τα δεκάδες νέα θέματα ή φωτογραφίες από το Flickr. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο αποθηκευτικός χώρος του email φτάνει το ένα terabyte.

Οι δωρεάν χρήστες της υπηρεσίας έχουν έναν επιπλέον λόγο να χαίρονται καθώς αποκτούν πλέον πρόσβαση σε λειτουργίες του Mail Plus, που μέχρι πρόσφατα ήταν επί πληρωμή.

Άλλες ενδιαφέρουσες «πινελιές» στη νέα εμφάνιση του Yahoo Mail είναι η δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στα εισερχόμενα μηνύματα, καθώς επίσης και η άμεση επισύναψη φωτογραφιών σε μηνύματα που προορίζονται για αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα