Survivor trailer 2/4: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και Τάκη

Survivor trailer 2/4: Η νέα Survivor εβδομάδα ξεκινάει αυτό το Σάββατο (2/4) και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. Η αποχώρηση της Μυριέλλας φαίνεται πως ηρέμησε λίγο τα πνεύματα στην Κόκκινη ομάδα, ωστόσο την ίδια στιγμή, η κατάσταση στους Μπλε είναι πάρα πολύ άσχημη. Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/3), οι σχέσεις της Μπλε

ομάδας δοκιμάστηκαν. Πρωταγωνιστής των εξελίξεων ήταν για ακόμα μία φορά ο Τάκης. Ήρθε σε ανοιχτή σύγκρουση τόσο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ όσο και με την Ασημίνα. Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως χειροτέρευσε. Όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα, ο Τάκης και ο Κωνσταντίνος μεταφέρουν τον καυγά τους στην παραλία. Από τη μία ο Τάκη βρίσκει παράλογο τον Κωνσταντίνος και από την άλλη, ο νέος παίκτης των Μπλε ξεκαθαρίζει πως ο Τάκης αποτελεί την πηγή όλων των προβλημάτων στην ομάδα.

Η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν καταλήγει πουθενά, ενώ η αλήθεια είναι πως η μόνη που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άντρες για τους ηρεμήσει είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βέβαια από την αρχή έχει δείξει ότι έχει πάρει το μέρος του Κωνσταντίνου. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες μεταφέρονται στον χώρο του αγωνίσματος, όπου θα παίξουν για έπαθλο φαγητού….

Survivor trailer 2/4: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και Τάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα